Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύνδεσμος Φιλοπροόδων Βυτίνας πιστός στις αρχές του, συνεχίζει την ωραιοποίηση, συμπλήρωση και εξωραϊσμό χώρων και θέσεων του χωριού μας, ώστε σε κάποια στιγμή οι ντόπιοι και οι επισκέπτες μας να χαίρονται ένα όχι μόνο στο όνομα, αλλά και στην πραγματικότητα όμορφο χωριό.

Αυτή τη στιγμή τελειώνουμε τις παρεμβάσεις μας στην πλατεία Αγίων Αποστόλων με την κατασκευή μιας όμορφης παραδοσιακής, πετρόχτιστης βρύσης και την ωραιοποίηση της παλαιάς πλατείας στο μέτρο των δυνάμεών μας, σύντομα δε θα ετοιμάσουμε την καινούργια παρέμβασή μας σε άλλο στόχο.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων στις 13 τρέχοντος μηνός πραγματοποιήσαμε μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Έλωνα, στο Λεωνίδιο. Μετά την περιήγηση στη μονή ανεβήκαμε στον Κοσμά μέσα από τις ελατόφυτες γεμάτες γκρεμνούς και φαράγγια πλαγιές του Πάρνωνα και γευματίσαμε στην πλατανοβριθή και πανέμορφη πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια κατεβήκαμε στην Σπάρτη για καφέ και παγωτό, και επισκεφτήκαμε τα πανέμορφα, δροσερά χωριά στις ρίζες του Ταϋγέτου, Αγιάννης και Παρόρι. Ήταν μια όμορφη προσφορά του συλλόγου μας στους συγχωριανούς μας.

Της Αγίας Παρασκευής, στις 26 Ιουλίου ημέρα Σάββατο, ο σύλλογός μας συνεχίζοντας την παράδοση, θα δεξιωθεί με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής τους προσκυνητές του ναϊδρίου και φίλους του στον ομώνυμο χώρο. Σας περιμένουμε να σας τιμήσουμε και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ο πρόεδρος
Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος

Ημερολόγιο