Σάββατο, 28 Ιουνίου 2008

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΒΥΤΙΝΑΣ
Βυτίνα 23 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι και το χωριό μας φόρεσε τα καλά του, έτοιμο να υποδεχτεί τους καλοκαιρινούς φίλους του, που άρχισαν σιγά σιγά να καταφθάνουν και να καταρτίζουν τις γνωστές παρέες.
Είναι αλήθεια ότι το χωριό μας αναπλάθεται και γίνεται όλο και πιο όμορφο, όλο και πιο ελκυστικό, ίσως το αντίπαλο δέος που δημιουργήθηκε από διπλανά χωριά συντέλεσε στο να δώσουν οι επαγγελματίες μας περισσότερη προσοχή στην εμφάνιση των μαγαζιών τους αλλά και στην παροχή των υπηρεσιών τους και τις τιμές τους. Καλόν και παρήγορον...

- Μήνας εξελίξεων και στον Σύλλογο Φιλοπροόδων, ο οποίος την 15η Ιουνίου της Αγίας Τριάδος, πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες του για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2008- 2010.

-Η ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 110 άτομα διεξήχθη ήσυχα και πολιτισμένα όπως πάντα, αλλά και με αίσθημα ευθύνης των ψηφοφόρων, οι οποίοι ανανέωσαν για δεύτερη φορά την εντολή διοίκησης του Συλλόγου στο παλαιό προεδρείο με μικρή ανανέωση και των μελών του Δ.Σ. , έτσι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έγινε:


Πρόεδρος: Αθαν. Κ. Ζαχαρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Παν. Γ. Ρίζος
Ταμίας: Τριαντάφυλλος Χ. Μαρκόπουλος
Γραμματέας: Γρηγορία Αθ. Τσέκου
Έφορος: Ιωάννα Ιωαν. Μπέττα και
Μέλη: Ιωάννης Νικ. Τερζής
Ευάγγελος Νικ. Ντάβος
Θεόδωρος Παν. Κοσμάς
Αφροδίτη Παντ. Τζέμη
Θεόδωρος Κων. Γκούσκος

-Στις 16 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Σύνδεσμος Φιλοπροόδων στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου εόρτασε την καθιερωμένη από ιδρύσεώς του (1920) εορτή του, με αρτοκλασία, προσφορά γλυκισμάτων και ανάπεμψη τρισάγιου στους τάφους των κτητόρων.
-Ακολούθως δεξιώθηκε τα μέλη του και τους φίλους του στο Δασάκι, όπου παρέθεσε πλούσιο εορταστικό γεύμα, συνοδεία δημοτικής μουσικής, απ’ το συγκρότημα Δημ. Ρέππα.
- Την δεξίωση μας χρηματοδότησαν οι στυλοβάτες του Συνδέσμου: Θέμης Πανταζόπουλος, Κική Καρβέλα, Σμαραγδή Κανδαλέπα και Χριστίνα Κανδαλέπα, τους οποίους και ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ήλθαν από αλλού για να μας τιμήσουν καθώς και τους Δήμαρχο Κύριο Ιωάννη Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχο κύριο Σταύρο Γιαβή και τον Πρόεδρο των Απανταχού Βυτιναίων κύριο Θεόδωρο Κοκκαλιάρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους Λάμπρο Λιαρόπουλο που μας έφερε το ζώο που κληρώσαμε και τον Δημήτρη Σκαρπέλο για την προσφορά της κουλούρας που επίσης κληρώσαμε.
Πολλά ευχαριστώ στην Θεοδώρα Ζαχαροπούλου για την προσφορά της των κουραμπιέδων και διπλών που συνόδευσαν την εορτή και την βοήθειά της στο στήσιμο της εκδήλωσης καθώς και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο Αγίου Τρύφωνα για τη χορήγηση των εισπράξεων της ημέρας.


Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος

Ημερολόγιο